Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Βενζίνη γιόκ! Μαζικό αμόκ!

Ωραίο Σαββατοκύριακο!
Τελείωσε η βενζίνη και επιτέλους οι κινούμενες λαμαρίνες θα ακινητοποιηθούν!
Πώς τα περιμένω κάτι τέτοια…Πώς περιμένω την πετρελαϊκή κρίση που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα. Άντε μετά να διαφημίσεις ότι το τάδε μοντέλο πιάνει τα 100 σε τόσα δεύτερα.
Ξέρω βέβαια πως η χαρά μου θα διαρκέσει λίγο, γιατί η κυβέρνηση θα υποκύψει στους ΄΄ευγενικούς΄΄ ιδιοκτήτες φορτηγατζήδες, λόγω ΄΄εκλογικού κόστους΄΄ όπως πάντα. ( Ήδη τους επέτρεψε να κινούνται πάλι κάθε Παρασκευή απόγευμα στο εθνικό δίκτυο, προκαλώντας λίγους θανάτους παραπάνω). Αλλά που θα πάει θάρθουν και τα χειρότερα. Για να μάθουμε επιτέλους όλοι πως οι ΄΄αυτοκινητάνθρωποι΄΄ ως είδος κάποτε θα τελειώσουν. Για να σταματήσουν επιτέλους οι άδικοι θάνατοι από τροχαία, για να ξανασταθούμε στα πόδια μας, να ξαναπερπατήσουμε, να γνωριστούμε , να μάθουμε να ζούμε πιο ήρεμα, πιο ανθρώπινα. Βλέπετε κτίζουμε την ΄΄ευτυχία΄΄ μας πάνω σε ρόδες..Αλήθεια! Εσύ άνθρωπέ μου που κτίζεις στο Ντράφι, σκέφτηκες ποτέ τι θα κάνεις όταν θα πρέπει να μετακινηθείς χωρίς αυτοκίνητο; Εσύ πάλι που δουλεύεις στην Γλυφάδα και μένεις στην Κηφισιά δεν σκέφτηκες ότι πρέπει ή να μείνεις στην Γλυφάδα ή να πιάσεις δουλειά στην Κηφισιά….
Εσείς που διψάτε για βενζίνη σκεφτήκατε ποτέ ότι υπάρχουν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Πώς είπατε; επενδύσατε τα πάντα στο αμάξι σας…Ά…τότε καλά να πάθετε και τώρα και κυρίως αργότερα, όταν θα έρθουν, γιατί θα έρθουν αναμφίβολα τα χειρότερα…

Χαιρετισμούς
Φράνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: