Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Ακόμη μιά..Οργανωμένη Εναρμόνιση, Ραγιάδες-Ραγιάδες.

Στόχος μας είναι μια…
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ…..

Η ιστορική αυτή φράση ακούστηκε σε πρωθυπουργικό λόγο και τα αποτελέσματα τα είδαμε μερικούς μήνες αργότερα με το ολοκαύτωμα του Μωριά και θα τα βλέπουμε συνεχώς στον αιώνα τον άπαντα...

Το παρόν κείμενο, που δείχνει πώς λειτουργεί το συντεχνιακό κράτος και αφιερώνεται σε αυτούς που γράφουν τους λόγους του πρωθυπουργού…οι οποίοι θέλουν πραγματικά πολύ ξύλο….



Υπερνομαρχία Δημοσίου Συμφέροντος

Υπ΄όψιν κυρίου Έλληνα Ραγιά

( Σχετικά με την αίτησή σας ,που κατετέθη στην υπηρεσία μας πρίν από πέντε χρόνια, για άδεια χρήσεως Ανεμογενήτριας στην εξοχική σας κατοικία, σας πληροφορούμε ότι το θέμα σας λόγω της κρισιμότητάς του παρεπέμθη στην επιτροπή διαχείρισης κρίσεων την απόφαση της οποίας σας κοινοποιούμε πάραυτα. )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ

Κύριε
Σχετικά με την αίτησή σας για άδεια εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην εξοχική σας κατοικία έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
Η εγκατάστασις τοιούτων μηχανισμών,εκτός του ότι θυμίζει αναλόγους Δονκιχωτισμούς σας στο παρελθόν, προκαλεί σωρείαν διαμαρτυριών από διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ενώ εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους δια την δημοσίαν υγείαν ανθρώπων τε και ζώων. Η πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα αυτή σας ενέργεια εγείρει και ποινικάς ευθύνας για τις οποίες σύντομα θα κληθείτε σε απολογία.

Αναλυτικά…
1ον Η ανεξαρτητοποίηση των καταναλωτών από την ΔΕΗ δημιουργεί πρόβλημα γιατί θα οδηγήσει σε μαζικές αποχωρήσεις καταναλωτών, οπότε δημιουργείται πρόβλημα πόρων στα ταμεία της. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στις συντάξεις και στο εφάπαξ των εργαζομένων.
2ον Θίγονται άμεσα οι δήμοι και οι κοινότητες, διότι δεν θα μπορούν να εισπράτουν τα δημοτικά τέλη λόγω μη υπάρξεως λογαριασμών.
3ον Οι χιλιάδες σκληρά μόνιμοι εργαζόμενοι στην κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση είναι ανάστατοι και ετοιμάζονται ήδη για απεργιακές κινητοποιήσεις, διότι καταργουμένης και της σχετικής εισφοράς δεν θα μπορούν να εισπράξουν τον μισθό τους.
4ον Το γενικό λογιστήριο του κράτους διαμαρτύρεται διότι μιά τέτοια προοπτική θα σήμαινε αυτομάτως την δημιουργία ειδικού γραφείου εσόδων –εξόδων, πράγμα ανέφικτο λόγω της περικοπής των υπεριωριών στο Δημόσιο.
Πέραν αυτών υπάρχουν και οι ενστάσεις των ομοσπονδιών και συνομοσπονδιών που πιέζουν για την εφαρμογή κυρώσεων από τα αρμόδια και συναρμόδια υπουργεία.

Εν συντομία...
Διαμαρτύρονται σφόδρα οι κτηνοτρόφοι, διότι οι ανεμογεννήτριες επηρεάζουν την αναπαραγωγή των γιδοπροβάτων, επειδή αλλάζουν την φορά του αέρα με αποτέλεσμα οι νέες γίδες να χάνουν την μυρωδιά και να οδηγούνται χωρίς ελπίδα στο...γερο-τράγο.
Διαμαρτύρονται επίσης έντονα οι παράκτιοι αλιείς, διότι οι ανεμογεννήτριες των εξοχικών κατοικιών στους αιγιαλούς, αλλάζουν δραστικά την φορά του αντιμάμαλου του κύματος δημιουργώντας έτσι ψυχολογικά προβλήματα στο γόνο. Έτσι τα λέπια των μικρών ιχθύων αλλάζουν φορά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα καταπιούν οι μεγαλύτεροι ιχθείς, αναγκαζόμενοι λόγω δίαιτας να μη τηρούν πλέον σιγήν ιχθύος.
Αυτό διαταράσσει την πανάρχαια ισορροπία που λέει ότι...΄΄Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό΄΄.

Διαμαρτύρονται επίσης οι κυνηγετικοί σύλλογοι, διότι οι ανεμογεννήτριες τρομάζουν τα πουλιά, αλλάζοντας το πέταγμά τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα προστατεύσουν για να τα πυροβολούν με την ησυχία τους....
Έντονα διαμαρτύρονται και οι βαμβακοπαραγωγοί, διότι οι ανεμογεννήτριες ξηραίνουν τον αέρα, κάνουν το βαμβάκι πιο μαλακό με αποτέλεσμα αυτό να χάνει βάρος και να μη μπορούν να πάρουν τις ανάλογες επιδοτήσεις. Έτσι δημιουργείται τεράστιο οικονομικό πρόβλημα διότι δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα πολυτελή τετρακίνητα τζίπ που απέκτησαν με τις επιδοτήσεις αλλά και τον ιδρώτα των αλλοδαπών δούλων τους.

Η αρχαιολογική υπηρεσία άμα τη αιτήσει σας εξέδωσε εγκύκλιο στην οποία αναφέρει ότι ΄΄απαγορεύει ρητώς και κατηγορηματικώς κάθε εκσκαφήν για τοποθέτηση ανεμογεννητριών, προτού ερευνήσει επιτοπίως το θέμα. Κατόπιν -και μέσα σ΄ ένα εύλογο διάστημα μερικών δεκαετιών- αφού διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα εις την ευρύτερη περιοχή, θα μπορέσει να απαγορεύσει χωρίς κυρώσεις για μερικά χρόνια ακόμη την εκσκαφήν.
Πέραν αυτών διαμαρτυρία εξέδωσεν και η Εκκλησία της Ελλάδος, διότι πλείστα ΄΄εξοχικά΄΄ ευρίσκονται πλησίον εκκλησιών και παρεκκλησίων.
Σε επίσημο έγγραφό της αναφέρονται μεταξύ άλλων:
Οι ανεμογεννήτριες ομοιάζουν με περιστρεφόμενα σατανικά σύμβολα και στην αποκάλυψη του Ιωάννη, εδάφιον 22, παράγραφος 3 αναφέρεται και προφητεύεται καθαρά ότι: ΄΄Αήρ δυνατός θα προκληθεί εν μέσω νηνεμίας και ο σατανάς θα εμφανιστεί με λάμψεις φωτεινάς. Μυστήριον φώς θα κάνει τη νύχταν ημέραν. Μέγας θόρυβος θα προκληθεί από διαβολικάς μηχανάς, ενώ το δροσερόν ύδωρ θα ρέει πλέον καυτό από τας κρήνας και τότε το ΄΄θηρίον΄΄ θα εμφανιστεί στην μεγάλην είσοδον αλαλάζον: ΄΄Φύσα βοριά, φύσα νοτιά, κράτα το αναμμένο ...σε φάγαμε σε σκίσαμε παλιο-κατεστημένο.΄΄

Δια ταύτα...
Απορρίπτουμε την αίτησή σας δια παροχήν αδείας ανεμογεννητριών στην εξοχικήν σας κατοικία, διότι αυτή σας η ενέργεια υπερβαίνει κάθε μέτρο και αποτελεί κατά το κοινώς λεγέμενον ΄΄ασύμμετρον απειλήν΄΄ για τον τόπον.
Επίσης επιβάλλουμε πρόστιμο 5.οοο ευρώ διά άσκοπον απασχόλησιν δημοσίων υπηρεσιών + ΦΠΑ. Παρεμπιπτόντως θα καταβληθεί το αναλογούν χαρτόσημο, μεγαρόσημο, απασχολιόσημο + 1% υπέρ των μη απολυομένων επιόρκων δημοσίων υπαλλήλων, (οι οποίοι ως γνωστόν συνέστησαν σύλλογον).
Επειδή λοιπόν έχετε πάρει πολύ αέρα (και φιλοδοξείτε να πάρετε περισσότερον )
Σας καλούμε να παρουσιαστείτε εντός τριών εργασίμων ημερών, στο κτίριο της Ευελπίδων, στον 4ο τακτικό ανακριτή με τον συνήγορό σας για πάρετε προθεσμία και να ετοιμάσετε την απολογία σας.
Σας προειδοποιούμε ότι αν υπάρξει ομοφωνία ανακριτού και εισαγγελέως θα απαγορευτεί η έξοδος σας από την χώραν, ενώ θα είστε υποχρεωμένος να παρουσιάζεστε κάθε εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας .

Ακολουθούν σφαγίδες και υπογραφές..
Ο Υπερνομάρχης....
Ο Νομάρχης.....
Ο Τοπάρχης....
Ο Συνθικαληστιάρχης..
Ο Εκκλησιάρχης..
Ο Πρωτοκολάρχης...


Κοινοποίηση προς..
ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΕΣΑΣΕ, ΟΓΑ, ΟΤΕ, ΔΕΗ,.ΤΕΒΕ κ.λ.π.


Χαιρετισμούς
Φράνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: