Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Ο.. εξωγήινος πρώτος τον λίθον βαλέτω!

Στο Βατικανό έχουν θητεύσει οι μεγαλύτεροι θρησκευτικοί απατεώνες όλων των εποχών. Από Πάπες, Πάπισες, και καρδινάλιους μέχρι τον τελευταίο λογχοφόρο φρουρό.. Όλοι συμμετέχουν σε αυτή την ΄΄Θεία κωμωδία΄΄ και καταδυναστεύουν εδώ και αιώνες τα πρόβατα, δηλαδή τους καθολικά αφελείς πιστούς..
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο…αστρονόμος του Πάπα πατέρας; Γκαμπριέλ Φούνες, δήλωσε ότι οι εξωγήινοι είναι δημιουργήματα του θεού και μάλιστα είναι αναμάρτητοι!
Ο πονηρός παπάς σκέφτηκε, ότι επειδή ορισμένα φυσικά φαινόμενα όπως π.χ. οι σεισμοί, οι τυφώνες, κ.λ.π. (οι δήθεν θεομηνίες) ,δείχνουν όντως την ανυπαρξία του υπέρτατου Όντος, έτσι και οι…επερχόμενοι εξωγήινοι όταν εμφανιστούν, θα αναγκάσουν τον Πάπα να γίνει ο τελευταίος των…Βατικανών!
Διότι τι θα πεις στον εξωγήινο π.χ. για την αποκάλυψη όταν με την εμφάνισή του και μόνο θα γίνει της…αποκαλύψεως.
Για να προλάβει λοιπόν τις εξελίξεις έκανε την…αστρονομική δήλωση περί αναμάρτητων εξωγήινων..
Ο κύριος Φούνες λοιπόν για να κατέχει αυτή τη θέση σπούδασε σε κάποιο πανεπιστήμιο. Είναι λοιπόν επιστήμονας και τι επιστήμονας. Αστρονόμος!… Αλλά θα μου πείτε αφού οι πραγματικοί επιστήμονες
όταν τους ρωτάνε αν πιστεύουν η δεν πιστεύουν προτιμούν να κάνουν το παπί τι περιμένετε από τον παπά του Πάπα;!
Τώρα αν νομίζετε μετά από αυτό το αντιθρησκευτικό μπαλέτο , ότι είμαι αμαρτωλός, τότε ο..εξωγήινος πρώτος τον λίθον βαλέτω…

Χαιρετισμούς
Φράνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: