Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ..ΤΙΜΟΝΙ. 1

Είναι ο τίτλος σε ένα βιβλιαράκι που έγραψα και ελπίζω να το ΄΄ρίξω΄΄ κάποια στιγμή στο διαδίκτυο.
Είναι επίσης ο οδηγός, που έρχεται από το πουθενά και θερίζει ζωές αθώων συνανθρώπων μας.
Θα μάθατε ότι συνελήφθη ένας ασυνείδητος οδηγός που σκότωσε έναν 42άχρονο και εξαφανίστηκε. Τα τροχαία είναι η κρυφή, πληγή της χώρας μας. Τόχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια. Έξη νεκροί κατά μέσον όρο την ημέρα και δεκάδες τραυματίες, εκ΄των οποίων πολλοί θα μείνουν ανάπηροι για πάντα… Το ΄΄νέο΄΄, στο παραπάνω δυστύχημα είναι ότι δούλεψε το ίντερνετ για την σύλληψη του οδηγού. Εκατοντάδες blogers κινητοποιήθηκαν και βοήθησαν να βρεθεί. Επομένως ήρθε η ώρα να αλλάξουν λίγο τα πράγματα.
Δηλαδή, όταν βλέπετε ένα οδηγό να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, να προκαλεί, να περνάει με κόκκινο κ.λπ. σημειώνετε τον αριθμό, το χρώμα, την μάρκα του αυτοκινήτου και ειδοποιείτε τους άλλους. Αν τα πράγματα είναι πιο σοβαρά παίρνετε το εκατό.
Σύμφωνοι αν πάρει ένας , δύο μπορεί να είναι και…κακόβουλοι που θέλουν να ενοχοποιήσουν κάποιον. Αν πάρουν όμως πενήντα ή εκατόν πενήντα ή τετρακόσιοι πενήντα, έ.. τότε κάτι συμβαίνει και κάποιος θα πρέπει να επιληφθεί.
Ξέρετε στην Νέα Υόρκη, ακόμη και σκληρότερος γκάγκστερ, (όταν ανάβει στη στροφή το πράσινο για τους πεζούς και το πορτοκαλί τόξο για τους οδηγούς) κοκαλώνει το όχημά του και περιμένει να περάσει ο πεζός, όσο αργά και να περπατάει αυτός.
Εδώ ο..μαλακ-ότερος γκαγκστερ-υστερικός οδηγός, όχι μόνο σου κορνάρει θυμωμένα, αλλά σε βρίζει κι΄από πάνω, ενώ σε βρίζουν και οι άλλοι οδηγοί που ακολουθούν.
Οπότε, του λές να ανοίξει το παράθυρο, βγάζεις από την τσάντα μια σειρήνα ομίχλης, του την κολλάς στο αυτί και τον στέλνεις στον ορυλά!
Στην Αυστρία πάλι αν αφήσει κάποιος το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο, θα το βρει αγνώριστο από τις…κλωτσιές.
Έτσι αντιδρούν οι πολίτες, που δεν ανέχονται το νταβαντζιλίκι των κάφρων. Μήπως ήρθε η ώρα να.. βάλουμε εμπρός τις σειρήνες και ν΄ αρχίσουμε τα μηνύματα, τα τηλέφωνα και τις κλωτσιές….

Τι κάνει το κράτος είπατε; Ασχολείται με πιο ΄΄ ουσιαστικά΄΄ πράγματα. Άς πούμε πως θα εισπράξει από τώρα με τα σημειώματα που στέλνει, τα χρήματα για τα τέλη κυκλοφορίας του 2008!

( Συνεχίζεται…με το επόμενο δυστύχημα, ποιο; Αυτό που γίνεται ΤΩΡΑ που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές..)

Χαιρετισμούς
Φράνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: