Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ο καθηγεμών κάνει το αγροτικό του!

Τα μάθατε; ο μέγας καθηγεμών και καθηγητής ιατρικής Ευθύμιος...Τριανταφυλλόπουλος ο επονομαζόμενος και..Ταρζάν, Ζούγκλας κ.λ.π. παρουσίασε μία κυρία ( σαν αυτή που ξερένεται στα γέλια με τ΄αστεία του Λαϊκιζόπουλου ), η οποία έπαθε προσωρινό ντελίριουμ τρέμενς απο το εμβόλιο της νέας γρίπης.
΄΄Κοι-τά-ξτε τι μου κά-να-νε κύ-ριε Τρι-α-ντα-φυ-λλό-που-λε΄΄. Η καυμένη γυναικούλα χωρίς να το θέλει ,προκάλεσε τόσο γέλιο με την εμφάνισή της ,που θύμισε παληά επιθεώρηση.
Έτσι κατέρριψε όλο το σύστημα προληπτικού εμβολιασμού ο ζούγκλας...γιατί μετά απο αυτή την εικόνα ποιό απο τα πρόβατα της τηλεθέασης θα πάει να κάνει το εμβόλιο;
Ξέρεις τι θα πεί να πηγαίνεις να εμβολιαστείς ως Γιάννης Πάριος και γυρνάς σπίτι σου ως...Σάρλ Ασναβούρ!
Πάντως για να τελειώνουμε με την νέα γρίπη θα σας πώ αυτό που άκουσα απο ένα σοβαρό επιστήμονα που είναι επιδημιολόγος στις Η.Π.Α. σε μιά χώρα που γίνονται υπεύθυνες μετρήσεις. Λοιπόν είπε ο εν λόγω επιστήμονας ότι εκεί τον περασμένο χρόνο ασθένησαν απο την κοινή γρίπη 25 εκατομμύρια άτομα και πέθαναν 46 χιλιάδες. Φέτος στις Η.Π.Α ασθένησαν απο την νέα γρίπη 22 εκατομμύρια και πέθαναν 4.500 άτομα!
Επομένως προς τι ο πανικός; οι κρατικοί υπεύθυνοι μας λένε ότι τελικά θα έχουμε τουλάχιστον 90 νεκρούς απο τη νέα γρίπη. Τι μας λέτε; ώστε για 90 νεκρούς τον φετεινό χειμώνα, γίνεται όλη αυτή η φασαρία; γιατί απο τροχαία αυτό τον χειμώνα θα έχουμε, εγγυημένα, τουλάχιστον 900 νεκρούς και τουλάχιστον διπλάσιους ανάπηρους εφ΄όρου ζωής.
για την ΄΄ασθένεια΄΄ των τροχαίων πότε θα εμβολιαστούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: