Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Το αυγό της...χελώνας!

Άρχισαν οι ομιλίες των πολιτικων! είδαμε τον κύριο πρωθυπουργό να κάνει ΄΄σάουνα΄΄ στο Αιγαλέω σίτι.. Κάθιδρος μίλησε στο σοφό λαό.. Μιλάμε για την νεολαία του κόμματός του..
Οι περίφημες νεολαίες των κομάτων, που μετα τη μεταπολίτευση ξεκίνησαν ελπιδοφόρες και κατέληξαν θανατηφόρες για τη έρημη χώρα..
Είναι γνωστό πως λειτουργούν οι ΄΄αιώνιοι΄΄ κομματικοί φοιτητές στα πανεπιστήμια της αφίσας και της κουρελαρίας... είναι γνωστό πως περνούν τα μαθήματα απο τους επίσης κομματικούς καθηγητές.. είναι γνωστό επίσης πως ξεπληρώνουν τα γραμμάτια οι κραυγάζοντες ΄΄κλακαδόροι΄΄... Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος... και το αποτέλεσμα είναι οι κ.κ. Βουλγαράκης! ( το νόμιμο είναι και ηθικό )...Ζαχόπουλος ( το ανήθικο ειναι και νόμιμο) Όλο αυτό το νοσηρό κλίμα οδηγεί στο να εκολάπτεται, με πλήρη προστασία, το αυγό της..χελώνας! ακόμη δεν βγήκαν απ΄το αυγό τα κομματικά χελωνάκια και διορίζονται έρποντας στο δημόσιο... Μοναδικό προσόν η κομματική ταυτότητα... Έτσι εξηγείται η ταχύτητα χελώνας με την οποία οδεύει η...ψωρο-Κώσταινα.. όνομα και πράμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: