Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η ημέρα κατά του Έϊτζ της δήθεν ενημέρωσης...

Η 1η Δεκεμβρίου, γιορτάζετε ως ημέρα κατά του Έϊτζ... Χτές όμως 30 Νοεμβρίου, γιορτάσαμε την ημέρα κατά του Έϊτζ της...ενημέρωσης! έτσι λόγω της απεργίας των ΜΜΕ, ησύχασε επι τέλους το κεφάλι μας, απο τους κονφερανσιέ των καναλιών... γλυτώσαμε απο το ζάχαρο του Τσάμπα-Τράγκα, απο τον μπάμια του Άλτερ και τον άλλο...τον Άκη.. δηλαδή τον Έλμερ Φάντ με μαλλιά!!... γλυτώσαμε απο τον Πρετεντέρη του Ψυχάρη, ( όπως λέγαμε παλιά, απο τον Αρναούτη του Κωνσταντίνου..του πενταδάκτυλου), ησύχασαμε απο τον..λιμοκοντόρο του έξτρα 3...και τον άλλο..αυτή την ποντικομαμίτσα που κάθεται δίπλα του....γλυτώσαμε απο τα βυζιά που περπατάνε και λένε τον καιρό του Στάρ...( δημιούργημα του γνωστού γκεμπελίσκου, που έβγαλε και βιβλίο!!) Να μου το θυμάστε...αυτός και ο... ΤαγματΕΡΤχης, ο πρώην σουπερ-νόβα αλλά πάντοτε διάτων, θα γίνουν κάποτε ακαδημαϊκοί!!
(δηλαδή γιατί ο Παναγόπουλος της ΓΣΣΕ-ΜΕΣΑ, θα γίνει κάποτε βουλευτής;) Ησύχασαν τ΄αυτιά μας απο τον αυτιά! και τον άλλο τον...εγέρασα μωρέ παιδιά σαράντα χρόνια Παπαδάκη.. τον ύπνο δεν εχόρτασα θα φύγω τελευταίος..( Κυριακού...κοντή γιορτή)..
Γλυτώσαμε αγαπητοί μου. απ΄όλους αυτούς..έστω και για μιά μέρα! ούτε κρίση...ούτε ανεργία...ούτε Τροϊκός πόλεμος ούτε τίποτα... και αυτό σας το λέει κάποιος που έζησε μέσα στην ενημέρωση...Αλλά νισάφι πιά...αυτό που ζούμε κάθε βράδυ δεν λέγεται ενημέρωση...όπως είπε και ο μέγας ατακαδόρος Νίκος Αλέφαντος...για τον Άμποτ και Κοστέλο, της αθλητικής δημοσιογραφίας ήτοι τους Καρπετο-Πανούτσους...΄΄ Αυτοί είναι για το..Περοκέ΄΄. Βέβαια όποιος είχε την τύχη να παρακολουθήσει μεταπολεμική παράσταση στο Περοκέ...μάλλον θα έλεγε ότι όλοι αυτοί που ακούμε κάθε βράδυ, κάνουν..οι μέν γυναίκες για ταξιθέτριες ή δε άνδρες για να καθαρίζουν τις τουαλέτες του θεάτρου...τέλος πάντων κάποια στιγμή η απεργία στα ΜΜΕ έληξε...οπότε τα κεφάλια πάλι μέσα...στα κανάλια...γιατί αρχίζει ο..πόλεμος.
Υ.Γ. Το πρώτο πολεμικό ανακοινωθέν που άκουσα την επομένη ήταν ότι, ο κύριος Πάγκαλος επισκέφτηκε την χωματερή... προφανώς για να δεί αν περίσεψε τίποτε απο αυτά που...φάγαμε όλοι μαζί!!

Χαιρετισμούς
Φράνκ
( απο τα παραπάνω εξαιρούνται οι κωπηλάτες των εφημερίδων,
με τους οποίους έζησα στον ρυθμό του..μεγάλου τυμπανιστή...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: