Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Το απολιθωμένο δάσος...

Προσοχή!
Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να μεταδώσουμε μιά βαρύγδουπη είδηση... Ο κύριος Βαρβιτσιώτης ( πρεσβύτερος ή Νέστωρ) παραιτήθηκε απο πρόεδρος του Ινστιτούτου δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή. ( τι βαρύγκδουπος τίτλος).Παραιτήθηκε βέβαια ΄(..ούτε διά, ούτε έκ), αλλά υπέρ του Υιού! Αυτό είναι το ΄΄filioque΄΄της πολιτικής!
Άραγε οι νεώτεροι γνωρίζουν με ποιές...Ινστιτούτιες δημοκρατικές διαδικασίες αποκτήθηκε η έκταση του Μαυσωλείου, όπου αναπαύεται ο ονομαζόμενος απο τους οπαδούς του..΄΄εθνάρχης΄΄;
Πρόκειται για τα περίφημα ΄΄βραχώδη οικόπεδα της Φιλοθέης΄΄. Το ..΄΄Φιλοθεάμων κοινό της δεξιάς παράταξης δεν ασχολείται με τέτοιες μικρολεπτομέρειες... Ασχολείται όμως με την αντικατάσταση του προέδρου, αυτού τούτου του...Ινστιτούτου.. Νέος πρόεδρος ο κύριος Μεϊμαράκης, ο.. κατά την Καθημερινή, ΄΄καθηγητής Βαγγέλας΄!΄΄. Να τώρα περνάει ο γνωστός μανάβης στη γειτονιά πληροφορόντας τους πελάτες του ότι:
<< Είναι ζάχαρη...είναι μέλι...η προεδρία του Βαγγέλη!!>>
Αλήθεια τι φοβερά παιδιά! Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης, Χατζηδάκης, Ζαχοπουλάκης...κ.λ.π. κομματάρχιδες, παραταξιάρχιδες,περιφερειάρχιδες, οικογενειάρχιδες και.. Οννεδειάρχιδες απο το νηπιαγωγείο μέχρι το...γηροκομείο! μαζί με αυτούς , θα μας τυραννούν δυστυχώς για αιώνες, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τα δισέγγονά τους, τα τρισέγγονά τους, τα αδέλφια τους, τα ξαδέλφια τους, τα ανήψια τους, οι κοντινοί συγγενείς εξ΄αγχιστείας, οι μακρινοί εκ συγχύσεως.. και όλοι αυτοί που αναφέρονται στα κουραστικά μέν, αλλά άκρως διδακτικά μαθήματα που διδάσκονται στο περίφημο Ινστιτούτο Δημοκρατίας...του Εθνάρχη που ήταν τόσο δημοφιλής την δεκαετία του εξήντα, ώστε τον εψήφισαν ακόμη και τα ...δένδρα!!
Αλλά τι είναι ο άνθρωπος αγαπητοί μου; ένα δένδρο... που είτε είναι υγιές και ανθίζει, είτε είναι ένα κούτσουρο για το τζάκι...και έτσι χρόνια τώρα... βλέποντας το δένδρο, χάνουμε τον..Αμαζόνιο.Δυστυχώς τα ΄΄δένδρα΄΄ του εν λόγω Ινστιτούτου άν και απο...τζάκι δεν κάνουν ούτε για κάψιμο...μάλλον πρόκειται για το απολιθωμένο δάσος των βραχωδών οικοπέδων της..Φιλοθέης..

Χαιρετισμούς
Φράνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: