Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ξεφτίλα.gr

Τελικά ποια ήταν η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην αναγεννημένη ψωροκώσταινα τον τελευταίο καιρό; ο Λιάπης ο χλεχλές; μα έτσι είναι οι περισσότεροι ανθρωπίδες της δεξιάς... Ο ξεχασμένος Κουλούρης ο τσοπανο-συγκεντρωσιάρχης των homo erectus του πασόκ... Εκείνος ο Τσουκαλάς ο συνδικαλιστής των homo habilis του Τσίριζα, που άφησε το τσουκάλι στο χωριό και πήρε το ένα εκατομμύριο , επειδή ΄΄ δούλεψε΄΄ το παιδί!! μήπως ο άλλος ο.. παγκοσμίως άγνωστος που πήρε μίζα σαν πρόεδρος του παλιμπαιδισμού, στο νοσοκομείο των παίδων; και άλλοι....και άλλοι ών ουκ έστι αριθμός...
Όχι κυρίες και κύριοι. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα ήταν η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής εκείνου του μεγαλομέγιστου ποιητή του κάρου, εντιμότατου κυρίου Χρήστου Πανασχετόπουλου!!! Η παγκόσμια λογοτεχνική κοινότητα τρέμει σύγκορμη από συγκίνηση παριμένοντας  την μεγάλη ανακοίνωση της Σουηδικής Ακαδημίας για την υποψηφιότητά του στο επόμενο Νόμπελ λογοτεχνίας!! Δηλαδή δεν μας έφτανε η... γερομπάρμπη του mega, δεν μας έφτανε η... έκρηξη της mari του Antenna, έχουμε και τον ποιητή του κάρου.
Αλλά η ξεφτίλα δεν ανήκει μόνο στον ποιητή. Ανήκει κυρίως στους τσανακογλύφτες προσκεκλημένους. Ανερυθρίαστοι  προσήλθαν σχεδόν άπαντες... από τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο, μέχρι ορισμένους κυριλέ μιντιάρχες μαζί με τους απαραίτητους μαϊντανούς και που παρακαλώ; στο νέο μουσείο της Ακρόπολης.. Σε όλους αυτούς αφιερώνω ένα απόσπασμα από τους.. μυρωμένους  στίχους του Γεωργίου Σουρή..

 Σκατά μασώ, σκατά ρουφώ..
 σκατά πάω να χέσω...
 απ΄τα σκατά θα σηκωθώ..
 και στα σκατά θα πέσω....

Υ.Γ.
 Ούου να μου χαθείτε ξεφτίλες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: