Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ο Μικρός Αλέξανδρος...

Κοντά στην περιοχή που μεγάλωσε και ανδρώθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος, μετά απο χιλιάδες χρόνια μεγάλωσε για λίγο και ο Μικρός Άλεξ. Η τυχη τόφερε να περιστοιχίζεται απο κάποια φθονερά παλιόπαιδα και το χειρότερο είναι ότι αυτά τα παλιόπαιδα είχαν κάποιους γονείς και κηδεμόνες που δεν είχαν ούτε τσίπα ανθρωπιάς. Φοβισμένα ανθρωπάκια δήθεν υπερπροστατευτικά για τα δικά τους παιδιά, δεν είπαν ποτέ την αλήθεια. Έτσι φτάσαμε στην δικαστική απόφαση, μετά επτά χρόνια, της χρηματικής καταδίκης των ανωτέρω με το ποσόν των εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρω. Τόσο κοστολογήθηκε η ζωή του μικρού Άλεξ... Άραγε πόσο στοιχίζει η ζωή των δικών τους παιδιών; βέβαια είναι τόσο το θράσσος αυτών των ανθρωπάκων που ούτε τα χρήματα δεν θα δώσουν... βλέπετε επιμένουν ότι το αδικοχαμένο παιδάκι το πήραν οι...νεράιδες.
Αλήθεια οι κατοικοι αυτής της ΄΄καταραμένης περιοχής΄΄ , πως βγαίνουν απ΄τα σπίτια τους; πως αντικρύζουν τους δολοφόνους; πως δέχονται να μιλάνε και να συναναστρέφονται με όλους αυτούς;
Μεγάλος Αλέξανδρος - μικρός Άλεξ.. ο πρώτος πέρασε στην ιστορία, ο δεύτερος πέρασε απαρατήρητος. Κοινό στοιχείο... και των δύο ο τάφος δεν έχει ακόμη βρεθεί!

Χαιρετισμούς
Φράνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: