Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Σπέλεθος αρτίως κεχεσμένος!

Αυτός ο Τσαγκαρουσιάνος στο lifo το γνωστό τσαμπα- μάγκαζιν καλά τα λέει για το star αλλά κάπου είναι φάουλ. Ποιος σας είπε αγαπητέ ότι οι Παμπλούτου, που έχουν παρόμοια κανάλια διαθέτουν και ποιότητα;
Συνήθως οι περισσότεροι λεφτάδες είναι κάτι καλοντυμένες μοσχαροκεφαλές που έχουν δίπλα τους ειδικευμένους επιστάτες.(Αυτοί προσέχουν και τα μοσχαράκια τους , τα οποία είναι συνήθως άβουλα φυτοφάγα)
Οι ειδήσεις του καναλιού εκφωνούνται ως ΄΄ σπέλεθος αρτίως κεχεσμένος΄΄, (ως κόπρος μόλις προ ολίγου πεσούσα εκ του αφεδρώνος) Ο επιστάτης του καναλιού- οχετού είναι ένας γνωστός γκεμπελίσκος της τηλεόρασης που στην ΄΄πιάτσα΄΄ φαντάζει ως..αιδοιοήμων! αυτός έβαλε τα΄΄ βυζιά που περπατάνε΄΄ να λένε τον κακό μας τον καιρό.
Μήπως ένας άλλος κύριος, που διδάσκει κι΄όλας! δεν διευθύνει συνδρομητικό κανάλι που εκτός των άλλων μεταδίδει και σκληρό πορνό ΄΄για ενήλικες΄΄ αργά το βράδυ; Κι΄όμως όλοι τον χαιρετούν με σεβασμό. ΄΄Καλημέρα σας κύριε πορνοκαναλάρχη τι κάνετε; Στο σπίτι όλοι καλά;
Τι να κάνουμε αυτή είναι η εποχή μας, η εποχή του επίχρυσου τενεκέ, ένα τενεκέ μέσα στον οποίο χεζητιάουν,(αποπατούν), όλοι αυτοί.
Ίσως είναι η ώρα να αδειάσουμε τον τενεκέ στα μούτρα τους…

Χαιρετισμούς Φράνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: