Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΆΣΙΝ΄ΑΛΟΓΑ...

Μας τρέλανε ο Σκάι με τις δενδροφυτεύσεις ( σαν να φυτεύεις μία τρίχα στο κεφάλι ενός φαλακρού). Με τον μεγαλύτερο Έλληνα, ( Δηλαδή με την μεγαλύτερη μπούρδα, στην οποία αποφασίζουν όχι ή ιστορικοί του μέλλοντος, αλλά ο σοφός λαός ,η κυρά- Χρυσούλα ο Μπάρμπα Μπίλιος κ.λ.π. ).και πρόσφατα, με τους καθαρισμούς πεζοδρομίων,παρτεριών,νησίδων..ανασφάλειας και αλσυλίων.
Δηλαδή καλούνται εκείνοι που, λόγω καλής ανατροφής και παιδείας που έλαβαν απο το σπίτι τους και δεν πετάνε τα σκουπίδια στον δρόμο, να καθαρίσουν τις βρωμιές που πετάει ο.. σύγχρονος Australopithecus afarensis , o αρχαιότερος γνωστός ανρθωπίδης, που απο τότε που κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, ζεί δυστυχώς, ακόμη στην χώρα μας.
Έ...λοιπόν όχι κύριοι του Σκάι, δεν θα γίνουμε υπηρέτες των ανθρωπιδών, που ενώ κατάφεραν να μεγαλώσουν το κρανίο τους,δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο με τον νηπιακό τους εγκέφαλο. Γι΄αυτό και δεν πρόκειται ποτέ μα ΠΟΤΈ να αλλάξουν συμπεριφορά.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι έχοντες παιδεία κάνουν παρέα μόνο με επιλεγμένα άτομα. Ρατσιστικό ξερατσιστικό αυτό είναι και πάει τέλειωσε.... Όσο για τα κάθε λογής σκουπίδια που μας περιτριγυρίζουν,τι να κάνουμε, φοράμε τη μάσκα και διαβαίνουμε την χωματερή μας κληρονομιά...

Χαιρετισμούς Φράνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: