Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Φρίκη !!!

 Αυτοεξόριστε ποιητή στην οθόνη τι βλέπεις;
 Βλέπω δεκάδες ανθρωποειδή  να χειροκροτούν τον διάδοχο του Βασιλέως  Ανδρέα Παπανδρέου του γκομενοπρεπούς!
 Βλέπω την επιτομή του θράσους να επιμερίζεται σε τρείς πρώην αρχηγούς, δύο πρώην και έναν νυν, με αφορμή τα 39 χρόνια του.. δήγματος του  ΣΟΚ!
 Μιλάνε ακόμη! γελάνε ακόμη! ζούνε ακόμη!
 Βλέπω τον διαδοχο του Εθνάρχη και μόνιμο πρωθυπουργό της Ραφήνας, να περιφέρει το σαρκίο του...σαρκαστικά! αυτός δεν μιλάει...λουφάζει. Βλέπει στον ύπνο του ότι τον κυνηγάνε διάφοροι πράκτορες (ταξιδιωτικοί). Τι ήθελε και  έδωσε  το φυλακτό του στον Χρυστόδουλο;
Αυτοεξόριστε ποιητή στο ραδιόφωνο τι ακούς;
 Ακούω τον συγχρονο Ρασπούτιν μητροπολίτη Πειραιώς να αποκαλεί τους άθρησκους  κτηνάνθρωπους! αυτός  που ξέρει πολύ καλά ότι  είναι όπως όλοι μας, αλοίμονο,  απόγονος των πιθήκων...και κρύβει την ουρά του φορώντας ράσα!! αυτός που ξέρει πολύ καλά ότι αυτοδιορίστηκε με το έτσι θέλω  κυβερνητικός εκπρόσωπος του θεού!
Αυτός και οι όμοιοί του που κατέστρεψαν τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, έχει το θράσος και μιλάει για κτηνάνθρωπους!
Αυτοεξόριστε ποιητή στο διαδίκτυο τι πληροφορείσαι;
Πληροφορούμε και εμφορούμε απο ανάταση ψυχική γιατί σε λίγες μέρες θα γίνουν τα εγκαίνια της...μονοεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης! χρόνια τώρα ακούμε τους καθιερωμένους λόγους απο τους εκάστοτε πρωθυπουργούς, χωρίς αυτοι που τους γράφουν να έχουν φάει τουλάχιστον ένα βρωμόξυλο... Συνήθως η προσδοκόμενη ανάπτυξη στηρίζεται σε πέντε άξονες!! όμως αυτή τη φορά η ίδια η έκθεση, δηλαδή η εμποροπανήγυρις, θα στηριχτεί ΄΄ ιδίοις αυτής χερσί΄΄ σε τρείς άξονες... Επιτέλους το όχημα της ανάπτυξις έγινε τριαξονικό!!!
Εδώ η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται....μεταλαμβάνεται!!
Δεν έχω να πώ τίποτε άλλο, παρά  μόνο μιά λέξη...
Φρίκη...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: