Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Οι Συνδικαλισταράδες εν.. αποδράσει!!

Δεν μας φτάνουν τα οικονομικά βάσανα, έχουμε και τους συνδικαλισταράδες του Πασόκ και λοιπών κομμάτων. Όλοι αυτοί οι τεμπέλαροι, οι οποίοι δεν δουλεύουν, (δουλεύοντας τους εργαζόμενους), αποτελούν το χειρότερο είδος τσιμπουριών, που δεν ξεκολάνε με τίποτα απο πάνω μας. Ένας απο τους λόγους που φτάσαμε ώς εδώ, είναι και οι εν λόγω , οι οποίοι μετά απο μακρά θητεία στην τεμπελαρία γίνονται βουλευτές στην..καγκελαρία, με αποτέλεσμα να τους τρώμε στη μάπα μιά ζωή... Έτσι λοιπόν ο αρχι..συνδικαλιστής της Αγροτικής τράπεζας, η οποία υπάρχει για τα συμφέροντα όχι των αγροτών, ούτε κάν των εργαζομένων, αλλά των ίδιων των συνδικαλιστών, μόλις άκουσε τα μαντάτα για συγχωνεύσεις τραπεζών κήρυξε αμέσως απεργία.
Απεργία ημέρα παρασκευή εν μέσω καλοκαιριού και εν όψη τριημέρου!! Εκατοντάδες υπάλληλοι την έκαναν προς τις θάλασσες, ας είναι καλά τα δήθεν,προνόμια που εξασφάλισαν οι συνδικαλιστές γι΄αυτούς..όπως ας πούμε το επίδομα...καυσοξύλων!!
Ο αρχισυνδικαλιστής λοιπόν με ύφος δεκαεπτά καρδιναλίων, (ο αντίστοιχος της ΔΕΗ έχει ύφος όχι μόνον καρδιναλίου, αλλά αέρα και μάπα - Πάπα!), ο της Αγροτικής λοιπόν είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή .΄΄ Δεν θα τραβάει ΕΜΕΝΑ απο το μανίκι το κόμμα μου. ΕΓΩ θα τραβάω απο το μανίκι το κόμμα....΄΄ (sic)
Ίσως είναι καιρός οι φορολογούμενοι να τραβήξουν επιτέλους από ένα...μανίκι σ΄αυτούς τους φανφαρόνους για να καταλάβουν ότι τα φέουδά τους τελείωσαν. Έξ΄άλλου μετά τους κυκεώνες που σάρωσαν το ασφαλιστικό και το εργασιακό τι λόγω υπάρξεως έχουν οι εν λόγω τεμπέλαροι;

Χαιρετισμούς
Φράνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: