Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δείξτε μου ένα δημόσιο υπάλληλο που απολύθηκε...

Συνεχίζεται ο απίστευτος κανιβαλισμός εναντίον των μέσων συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα με συντάξεις απο 1.000 έως 1.700 ευρώ... Αυτοί θα πληρώσουν για όλα τα κρατικοδίαιτα ρεμάλια...Όλες αυτές τις βδέλλες του κεντρικού Νείλου που επι δεκαετίες απολαμβάνουν σπιτικό φαγητό πίνοντας το αίμα των ιδιωτικών υπαλλήλων. Αντί να ορίσουν απο την αρχή πλαφόν για όλες τις συντάξεις τα 2.000 ευρώ, με τα οποία μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς, ρίχτηκαν στις μεσαίες και χαμηλές συντάξεις...όπου δεν μπορείς να ζήσεις ούτε κάν αναξιοπρεπώς... Δεν τολμούν να αγγίξουν τις πανύψηλες συντάξεις των συντεχνιών, που χαρίζονται αφιδώς στα γνωστά κομματόσκυλα... Δείξτε μου έναν δημόσιο υπάλληλο που απολύθηκε λόγω της κρίσης...δεν υπάρχει ούτε ένας!! ακούμε για κατάργηση φορέων και υπηρεσιών...Έ..και λοιπόν! όλοι αυτοί οι κηφήνες θα μετατεθούν, δεν θα απολυθούν...Τόχω ξαναπεί...Ο Τιτανικός έχει ήδη βυθιστεί και οι ναυαγοί στις βάρκες βλέπουν τις ρουφήχτρες  του δημοσίου να κρέμονται απο τις κουπαστές οδηγώντας μας όλους στον πάτο...

Ύ.Γ.
        Ας με αποκλείσει ο.. Κουρκούβελος απο τους Ολυμπιακούς αγώνες, για μένα οι πιο επικίνδυνοι παράνομοι λαθρομετανάστες είναι τα κρατικοδίαιτα ρεμάλια...

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Κύπρος Ιούλιος 1974, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ...

Το τι συνέβη στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου 1974 είναι γνωστό...το παρασκήνιο δεν θα το μάθουμε ποτέ...Τα ρεμάλια της Χούντας έδωσαν την αφορμή στους Τούρκαρους να μπουκάρουν..Λένε ότι ο πόλεμος είναι λάθος...Οι στρατοί όλου του κόσμου κάνουν απίστευτα λάθη... Οι μέν Κύπριοι έριξαν ένα ελληνικό μεταγωγικό αεροσκάφος που μετέφερε λοκατζήδες...οι δε Τούρκοι βύθισαν ένα δικό τους αντιτορπιλικό...βύθισαν όμως και το μισό νησί στο σκοτάδι...γιατι οι Τούρκοι στρατοκράτες είναι σκοτάδι... Βλέποντας τις εικόνες απο την Σμύρνη του 1922 και απο την Κύπρο του 1974, ακόμα και αν είσαι ειρηνιστής εξαγριώνεσαι... Πιστεύω ότι στο μέλλον, όταν η Ελλάδα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της,θα σταματήσει να βομβαρδίζει τους εξ΄ανατολών γείτονες με διαβήματα.. Κάποτε όταν οι συγκυρίες το επιτρέψουν...τότε αυτοί οι παρείσακτοι μαμελούκοι που παριστάνουν τους Ευρωπαίους θα πληρώσουν... Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται όσο κι΄αν οι πολιτικοί και ορισμένοι άλλοι  προσπαθούν να τα σβήσουν με ζεμπεκιές και συνωστισμούς...η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, καθώς συντηρείται γενιά τη γενιά απο το αίμα που δεν στεγνώνει με τίποτα...γι΄αυτό θα πληρώσουν!!

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Κυριακού χαρά...Δευτέρας λύπη...

Λόχοοος Προσχήη!
 Παρουσιάσου...

Στρατιώτης Παπαδάκης Γεώργιος...
 Αιτούμε παραμονή στο κανάλι κύριε διοικητά
 και σήμερα και αύριο και χθές...αλλά μην ανησυχείται θα είμαι εδώ συνέχεια κύριε διοικητά...
Επίσης ζητώ να παραμείνω μέχρι τα βαθειά μου γεράματα και τα πρωινά να δρομολογώ τον εαυτό μου στο κανάλι πάνω- κάτω,πάνω- κάτω, ακόμα και αν φτάσω στον πάτο..
 Κύριε Διοικητά...

Και τι τον πέρασες τον εαυτό σου στο κανάλι, ρε Παπαδάκη...
Να μπαινοβγαίνεις σαν παλιό Καρτούν...
Βαπορέτο της Βενετίαας!!


Χαιρετισμούς
Φράνκ

Ποίηση!!

 Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι πολιτικοί μας απαγγέλουν, ο μεν Σαμαράς Καβάφη ( φαίνεται ότι ήταν δεξιός), ο δε Τσίπρας Βάρναλη ( αυτός ήταν σίγουρα αριστερός). Μένεις άφωνος ακούγοντας τις κορώνες τους...Γι΄αυτό θα τους απαντήσω όπως τους αξίζει παραφράζοντας τον Σουρή ή τον Σούτσο ( δεν θυμάμαι καλά)..

Σκατά εδώ σκατά εκεί...
Σκατά και μέσα στη βουλή..
Σκατά και πάλι ψήφησα..
μεσ΄στα  σκατά θα πέσω..
και τα σκατά αφήφησα
και στα σκατά θα πέσω...

Κότες...

Για να καταλάβεις το επίπεδο μιάς χώρας, αρκεί να παρατηρήσεις πώς κυκλοφορούν τα κάθε λογής οχήματα στους δρόμους. Στη δική μας χώρα, χρόνια τώρα η κατάσταση είναι τριτοκοσμική... Τί έκανε αυτός ο λαμπρός νέος που δυέλυσε μιά οικογένεια,(την μητέρα με τα δίδυμα παιδάκια), με το πανίσχυρο δίτροχο όπλο.. Απλά έκανε ότι κάνουν αρκετοί ξεροκέφαλοι μοτοσυκλετιστές. Πήρε μιά μηχανή με εξάτμιση πολυβόλου αφήνοντας βρωμερούς ρύπους, έτρεχε κάνοντας τον πρωταθλητή της moto gp, πέρασε σφαίρα μέσα απο πεζόδρομους,κτύπησε έναν ποδηλάτη, πέρασε τα κόκκινα φανάρια σαν να μην υπήρχαν, δεν είχε δίπλωμα ούτε και ασφάλεια...σημ.( όταν δεν έχεις δίπλωμα δεν ισχύει η ασφάλεια) και το κλού! εγκατέλειψε τα θύματα... Δυέλυσε όμως και την δική του οικογένεια που θα πληρώσει με ότι έχει και δεν έχει τις αποζημιώσεις.... Το χειρότερο όμως είναι ότι ο θύτης προέρχεται απο ένα στρατιωτικό σώμα, υψηλής εκπαίδευσης που διαλέγει προσεκτικά αυτούς που το υπηρετούν. Όταν λοιπόν ένας ειδικά εκπαιδευμένος στο να σέβεται τους κανονισμούς και τους νόμους, έχει τέτοια συμπεριφορά...τι να περιμένεις απο π.χ. εναν ανεκπαίδευτο, π.χ. έναν αθίγγανο, που έχει την καραμπίνα κάτω,( τρόπος του λέγειν), απο το μαξιλάρι του..
Δεν χωνεύω, όπως όλοι μας τους Γερμαναράδες... δεν θέλω ούτε να τους βλέπω...όμως ειλικρινά θα το χαιρόμουν αν με ένα μαγικό τρόπο είχαμε Γερμανική τροχαία!! γιατί όλοι οι Ελληνάρες οδηγάρες που κάνουν ότι θέλουν εδώ...όταν πηγαίνουν εκεί, δηλαδή στην Ευρώπη, δύο πράγματα κάνουν...πρώτον παύουν να είναι πότες και δεύτερον γίνονται όλοι ΚΟΤΕΣ!!

Χαιρετισμούς
Φράνκ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Στον κάδο γρήγορα...

 Για να γράψω ένα μονόστηλο πρέπει να θυμώσω... όταν όμως συμβεί αυτό πρέπει να κάνω λίγο υπομονή μέχρι να ξεθυμώσω... αλλοιώς θα διαβάσετε, αυτά που κοινώς λέγονται ΄΄μπινελίκια΄΄. Τώρα λοιπόν που ξεθύμωσα, θέλω να σας μιλήσω για τον μητροπολίτη Πειραιώς.... Αυτός ο...πώς να το πώ, αυτός ο Ρασπούτιν της λεγόμενης ορθοδοξίας, δήλωσε ότι... << Οι επιστήμονες που ασχολούνται με το CERN, αποτελούν το άκρον άωτον του κρετινισμού!>> ( sic ). Μιλάμε για μεγαλύτερο επιστημονικό πείραμα, με το οποίο ασχολούνται εκατοντάδες επιστήμονες, μεταξύ των οποίων περίπου εκατό Έλληνες... Εδώ παπάς εκεί παπάς...κάτι άκουσε ο παπάς για κάποιον Χίγκς;! κάτι για το σωματίδιο του θεού...και άρχισε τις παπαριές του.... Ο ρασοφόρος αυτός με την μαύρη πλερέζα στο κεφάλι, που εισπράτει τον παχυλό μισθό του, απο την αφαίμαξη των φορολογουμένων πολιτών, έχει το θράσσος να αποκαλεί τους επιστήμονες ΄΄κρετίνους΄΄. Υποθέτω ότι θαυμάζει τα πρόβατα του ποιμνίου  που τον ακούνε με ανοικτό το στόμα...( κάτι ετοιμοθάνες γραίες μαζί με τα γνωστά χλωμά πρόσωπα της ακολουθίας του.) Ξέρει όμως πολύ καλά ότι όπου νάναι χάνει τη δουλειά του...όσο κι΄αν τσιρίζει σαν υστερική αποτυχημένη πριμαντόνα, είναι βέβαιο ότι οσονούπω τα αντίδορά του τελειώνουν...Μια πολιτισμένη χώρα, θα έβγαζε τον εν λόγω απο το κάδρο και θα τον έβαζε στον...κάδο, για να τον παραλάβει το απορριματοφόρο και να τον αδειάσει στην χωματερή της ιστορίας...